Glutenfri hørfrøbrød

Til dig der elsker super-sunde brød! Giver 1 brød.


Opskrift til 1 brød

Køkkentid
25 min.

Ventetid
1 t 55 min.

Ingredienser

Vurder denne opskrift


Del

Print

  1. Kog vandet og skold boghvede og hørfrø. Lad det trække i 15 min.
  2. Opløs gæren i væsken og tilsæt farin, salt og olie. Rør rundt til sukkeret er opløst.
  3. Tilsæt solsikkekernerne og mel lidt ad gangen. Lad det hæve i skålen i ca. 30 min.
  4. Læg dejen i en smurt form (1½ L) og glat overfladen med vand.
  5. Lad dejen hæve under et viskestykke i ca. 40 min.
  6. Pensl brødet forsigtigt med olivenolie.
  7. Bages nederst i ovnen ved 200°C i ca. 30 min.
Finax skifter navn til Valsemøllen
Se historien her
+

Elsker du også en god start på dagen?

Få et hæfte fyldt med masser af lækre opskrifter på Grød & Brød med masser af fuldkorn, frø og kerner, så du kan give dig selv og din familien en god start på dagen.

Udover inspirationshæftet er du også sikret løbende bageopskrifter, bagetips og masser af bageglæde.

Udfyld denne formular, og inspirationen er på vej til dig.