Havregrød – Glutenfri

Hvem ønsker ikke en god og nærende start på dagen? Havregrød er manges favorit og nu er det også muligt at lave en glutenfri og økologisk version.

Finax økologiske glutenfri havregryn er en perfekt start på dagen. Om det er havregryn med mælk eller som denne opskrift som denne super nemme og smagfulde havregrød.


Opskrift til 1 portion

Køkkentid
4 min

Ingredienser

1 dl Finax øko glutenfri havregryn
1½-2 dl koldt vand
evt. lidt salt

Vurder denne opskrift


Del

Print

Fremgangsmåde

  1. Hæld de glutenfri havregryn i en gryde, og tilsæt vand.
  2. Kog blandingen under omrøring i 2-3 minutter. Smag havregrøden til med salt.

Tip: Giv morgenmadsklassikeren et lækkert twist. top den lune havregrød med en skefuld æblemos eller bær og lidt hakkede mandler

Finax skifter navn til Valsemøllen
Se historien her
+

Elsker du også en god start på dagen?

Få et hæfte fyldt med masser af lækre opskrifter på Grød & Brød med masser af fuldkorn, frø og kerner, så du kan give dig selv og din familien en god start på dagen.

Udover inspirationshæftet er du også sikret løbende bageopskrifter, bagetips og masser af bageglæde.

Udfyld denne formular, og inspirationen er på vej til dig.