Glutenfri cookies med chokolade

Hvem kan modstå en chokolade-cookie? Prøv denne perfekte kombination for rigtige ´Choko-fans´


Opskrift til ca. 40 stk.

Køkkentid
35 min.

Ventetid
10 min.

Ingredienser

Vurder denne opskrift


Del

Print

  1. Pisk smør, flormelis og sukker luftigt. Tilsæt ægget og rør til en jævn dej.
  2. Bland melmix og bagepulver.
  3. Bland melblandingen i dejen. Vend til sidst chokoladeknapper og hakket chokolade i og bland godt.
  4. Sæt dejen i små klatter på en plade med bagepapir. Det nemmeste er at bruge to skeer.
  5. Bag midt i ovnen ved 200ºC i ca. 8 min.
  6. Køles af på en rist.
Finax skifter navn til Valsemøllen
Se historien her
+

Elsker du også en god start på dagen?

Få et hæfte fyldt med masser af lækre opskrifter på Grød & Brød med masser af fuldkorn, frø og kerner, så du kan give dig selv og din familien en god start på dagen.

Udover inspirationshæftet er du også sikret løbende bageopskrifter, bagetips og masser af bageglæde.

Udfyld denne formular, og inspirationen er på vej til dig.