Glutenfri chokoladekage

Nem og lækker glutenfri chokoladekage som alle i familien vil elske


Opskrift til 1 kage

Køkkentid
25 min.

Ventetid
15 min.

Ingredienser

  • 2 æg
  • 3 dl sukker
  • 1,5 dl mælk
  • 4,5 dl Finax Glutenfri Grov Melmix
  • 2 tsk. bagepulver
  • 2 tsk. vanillesukker
  • 1 spsk. kakao
  • 150 g smeltet margarine

TIL GLASUR: 200 g flormelis, 60 g margarine, 2 tsk. vanillesukker, 4 spsk. stærk, kold kaffe, 2 spsk. kakao

TIL DRYS: Kokosmel

Vurder denne opskrift


| af Glutenfri chokoladekage: 3 ud af 5 baseret på 11 anmeldelser

Del

Print

  1. Pisk æg og sukker luftigt. Tilsæt mælken.
  2. Bland mel, bagepulver, vanillesukker og kakao i dejen.
  3. Tilsæt den smeltede margarine.
  4. Bred dejen ud på et velsmurt bagepapir (ca. 20×30 cm) i en bradepande. Fold foliekanterne op så de bliver til en form.
  5. Bag ved 225°C i 10-15 min.
  6. Tag kagen ud og lad den køle af.
  7. Bland ingredienserne til glasuren. Når kagen er helt kold smøres glasuren på og der drysses rigeligt med kokosmel.
Finax skifter navn til Valsemøllen
Se historien her