Glutenfri chokolade- & müslikager

Lækre müslikager er perfekt til eftermiddagskaffe


Opskrift til ca. 25 stk.

Køkkentid
30 min.

Ventetid
15 min.

Ingredienser

  • 6 dl Glutenfri Fruktmüsli
  • 1 1/2 dl sukker
  • 1 tsk. vanillesukker
  • 1 spsk. kakao
  • 3 æggehvider
  • 100 g smør

Vurder denne opskrift


Del

Print

  1. Sæt ovnen på 200°C.
  2. Bland de tørre ingredienser i en skål. Smelt smørret og hæld det over og rør det godt sammen. Lad det køle af.
  3. Pisk æggehviderne stive og vend dem ned i dejen.
  4. Smør dejen ud til ca 25 x 25 cm på en bradepande med bagepapir.
  5. Bag ved 200ºC i 8-10 min.
  6. Skær kagen i firkanter når den er afkølet.

Tip: Opbevar kagerne i en lufttæt kagedåse for at holde dem sprøde.

Finax skifter navn til Valsemøllen
Se historien her
+

Elsker du også en god start på dagen?

Få et hæfte fyldt med masser af lækre opskrifter på Grød & Brød med masser af fuldkorn, frø og kerner, så du kan give dig selv og din familien en god start på dagen.

Udover inspirationshæftet er du også sikret løbende bageopskrifter, bagetips og masser af bageglæde.

Udfyld denne formular, og inspirationen er på vej til dig.