Glutenfri æbletærte

Udsøgt glutenfri æbletærte


Opskrift til 1 kage

Køkkentid
30 min.

Ventetid
25 min.

Ingredienser

  • 150 g margarine
  • 240 g (ca. 4 dl) Finax Glutenfri Mjölmix
  • 6-8 spsk. sukker
  • 4-5 æbler
  • kanel
  • margarine til tærteformen
  • serveres med vanillieis eller vanilliecreme

Vurder denne opskrift


Del

Print

  1. Bland margarine, melblanding og sukker sammen til en jævn dej.
  2. Smør en tærteform med margarine.
  3. Skræl æblerne og skær dem i tynde skiver. Spred et lag af tynde æbleskiver i tærtebunden og drys med kanel og sukker – fortsæt med flere lag med resten af æblerne.
  4. Hæld dejen over æblerne og sørg for den er jævnt fordelt.
  5. Bag ved 225°C i 20-25 minutter. Efter ca. 10 minutters bagning lægges et stykke folie over tærten så toppen ikke bliver brændt.
  6. Serveres bedst med vanillieis eller vanilliecreme. Det er SÅ lækkert!

Tip: Server med vanillesovs eller vanilleis.

Finax skifter navn til Valsemøllen
Se historien her