Æbleskiver – Glutenfri

Ingen skal snydes for lækre æbleskiver, derfor har vi også fået Anja Isabell til at udvikle en glutenfri version.

Anja Isabell har selv en datter der har cøliaki, derfor har hun i mange år udviklet glutenfri opskrifter og æbleskiver er ingen undtagelse.


Opskrift til ca. 25 stk.

Køkkentid
20 min. + stegetid

Ventetid
30 min.

Ingredienser

Vurder denne opskrift


Del

Print

Fremgangsmåde:

  1. Kom kærnemælk, æggeblommer, sukker og salt i en skål og pisk det godt sammen.
  2. Kom mel og natron i og rør til der ikke er flere klumper af mel (brug gerne elpisker).
  3. Lad dejen hvile en halv time.
  4. Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtig i dejen.
  5. Derefter bages de på en æbleskivepande.

Finax skifter navn til Valsemøllen
Se historien her
+

Elsker du også en god start på dagen?

Få et hæfte fyldt med masser af lækre opskrifter på Grød & Brød med masser af fuldkorn, frø og kerner, så du kan give dig selv og din familien en god start på dagen.

Udover inspirationshæftet er du også sikret løbende bageopskrifter, bagetips og masser af bageglæde.

Udfyld denne formular, og inspirationen er på vej til dig.