Glutenfri æblekage med sprød crumble

Crumblecake er en hurtig dessert, der altid gør lykke


Opskrift til 1 kage ca. 8 portioner

Køkkentid
35 min.

Ventetid
30 min.

Ingredienser

  • 2 æg
  • 2 dl sukker
  • 2 dl Finax Glutenfri Melmix (120 g)
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1,5 dl Glutenfri frugtmüsli eller havregryn
  • 50 g smør eller margarine
  • 2 spsk. farin
  • 2 æbler, skrællede og skåret i både

Vurder denne opskrift


Del

Print

  1. Pisk æg og sukker luftigt.
  2. Bland melmix og bagepulver og hæld det i æggemassen.
  3. Hæld dejen i en smurt form – ca. 24 cm i diameter.
  4. Fordel æblebådene i dejen og strø müslien over. Høvl fedtstoffet og læg det over æblerne. Drys med farin.
  5. Bages nederst i ovnen ved 180º i ca. 30 min.

Tip: Server med vanillesovs eller vanilleis.

Finax skifter navn til Valsemøllen
Se historien her
+

Elsker du også en god start på dagen?

Få et hæfte fyldt med masser af lækre opskrifter på Grød & Brød med masser af fuldkorn, frø og kerner, så du kan give dig selv og din familien en god start på dagen.

Udover inspirationshæftet er du også sikret løbende bageopskrifter, bagetips og masser af bageglæde.

Udfyld denne formular, og inspirationen er på vej til dig.