Glutenfrie amerikanske pandekager

Disse glutenfri amerikanske pandekager er perfekte til en ekstra lækker brunch.


Opskrift til

Køkkentid
35 min.

Ventetid
10 min.

Ingredienser

  • 2 spsk. margarine
  • 2 æg
  • 2,5 dl mælk
  • 180 g (3 dl) Finax Glutenfri Mjölmix
  • 2-3 tsk. bagepulver
  • 1 spsk. sukker
  • ½ tsk. salt
  • margarine til stegning

Vurder denne opskrift


| af Glutenfrie amerikanske pandekager: 3 ud af 5 baseret på 6 anmeldelser

Del

Print

Fremgangsmåde

  1. Smelt margarine og bland den med mælken.
  2. Bland alle de tørre ingredienser sammen.
  3. Derefter blandes alt sammen i én skål og omrøres til en jævn dej. Lad dejen hvile i ca. 10 minutter.
  4. Steg pandekagerne 1-2 minutter på hver side i en pande på medium varme.
  5. Servér med marmalade, flødeskum eller måske sirup – ´the American way´!
Finax skifter navn til Valsemøllen
Se historien her
+

Elsker du også en god start på dagen?

Få et hæfte fyldt med masser af lækre opskrifter på Grød & Brød med masser af fuldkorn, frø og kerner, så du kan give dig selv og din familien en god start på dagen.

Udover inspirationshæftet er du også sikret løbende bageopskrifter, bagetips og masser af bageglæde.

Udfyld denne formular, og inspirationen er på vej til dig.