Foccacia-tvisters – Finax brødblanding

Finax Foccacia brødblanding kan bruges til en masse lækkert bagværk. Lav fx disse skønne foccacia-tvisters som er en perfekt snack til picnicturen.

Finax Italiensk Foccacia brødblanding er hjemmebag på den nemme måde, uden at gå på kompromis med kvalitet og smag, og kan bruges til både svampet foccacia, sandwichboller og disse skønne foccaciatvisters. Velbekomme.


Opskrift til 18 små brød

Køkkentid
25 min.

Ventetid
1 t. og 25 min.

Ingredienser

  • 1 ps. Finax Italiensk Foccacia 
  • 2 breve Finax tørgær (svarer til 50 g frisk gær)
  • 6 dl lunkent vand (ca. 25°C, lidt kolderen end lunkent)
  • Pynt: Olie, havsalt og frisk rosmarin

Vurder denne opskrift


Del

Print

Fremgangsmåde

  1. Bland posens indhold med Finax tørgær og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i 10 minutter i en røremaskine ved mellem hastighed, eller med hænderne, til den er glat og smidig – dejen må gerne være lidt klistret. Lad dejen hæve i en olieret skål i 60 minutter.
  3. Del dejen i 18 lige store stykker og sno dem rundt om en rosmarinskvist. Læg dem på en bageplade med bagepapir. Drys med lidt olie og flagesalt.
  4. Forvarm ovnen til 240°C og sænk så temperaturen til 220°C (varmluft 200°C). Bag foccaciatvisterne i midten af ovnen i ca. 15-20 minutter.

Tip: Brødblandingen kan også bruges til at lave lækre sandwichbrød – find opskriften her.

Finax skifter navn til Valsemøllen
Se historien her