flutes

Italienske flutes – Finax brødblanding

Flutes er det perfekte tilbehør til alt slags aftensmad om det er suppe, salat eller en gryderet.

Disse sprøde flutes er bagt på Finax Italiensk Focaccia brødblanding, og derfor lige til at bage, når det skal være nemt og hurtigt, men stadig dufte af hjemmebagt brød i køkkenet. Med denne brødblanding er du altid sikker på at opnå det perfekte bageresultat med god smag.


Opskrift til 4 flutes

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 t. og 50 min.

Ingredienser

Vurder denne opskrift


Del

Print

Fremgangsmåde

  1. Bland posens indhold med Finax tørgær og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i 10 minutter i en røremaskine ved mellem hastighed, eller med hænderne, til den er glat og smidig – dejen må gerne være lidt klistret. Lad dejen hæve i en olieret skål i 60 minutter.
  3. Del dejen i fire lige store dele og form dem til flutes.
  4. Fordel de 4 flutes på 2 bageplader med bagepapir. Lad dem efterhæve tildækket i 30 minutter.
  5. Rids overfladen med en lille kniv.
  6. Forvarm ovnen til 240°C og sænk så temperaturen til 220°C (varmluft 200°C). Bag dem i midten af ovnen i ca. 20-25 minutter.

Tip: Brødblandingen kan også bruges til at lave en sprød og lækker foccacia. 

Finax skifter navn til Valsemøllen
Se historien her
+

Elsker du også en god start på dagen?

Få et hæfte fyldt med masser af lækre opskrifter på Grød & Brød med masser af fuldkorn, frø og kerner, så du kan give dig selv og din familien en god start på dagen.

Udover inspirationshæftet er du også sikret løbende bageopskrifter, bagetips og masser af bageglæde.

Udfyld denne formular, og inspirationen er på vej til dig.