Solsikkerugbrød med gulerødder – Finax brødbladning

Finax Solsikkerugbrød er fyldt med hele solsikkekerner, giv blandingen et lille twist med revne gulerødder.

Med Finax Solsikkerugbrød brødblanding, er du altid sikker på at få det helt perfekte bageresultat. Tilmed er det nemt at lave. Rugbrødet har en mild smag og er lige til at bage, til morgenmad, frokostbordet og den ekstra gode madpakke.


Opskrift til 1 rugbrød

Køkkentid
20 min.

Ventetid
2 t.

Ingredienser

Vurder denne opskrift


Del

Print

Fremgangsmåde:

  1. Bland posens indhold med Finax tørgær i en skål, og tilsæt 6½ dl vand.
  2. Tilsæt 150 g revne gulerødder og ælt dejen i mindst 5 minutter i en røremaskine ved lav hastighed eller med en håndmixer på højeste trin. Vær opmærksom på, at dejen kan føles våd.
  3. Hæld dejen i en smurt form (2,6 l), glat med en våd dejskraber, og lad den hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  4. Bag solsikkerugbrødet på nederste rille i en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft 175°C) i ca. 60 minutter.
  5. Tag det færdigbagte solsikkerugbrød ud, og stil det til afkøling. Vent med at skære rugbrødet i skiver, til det er helt afkølet.
Finax skifter navn til Valsemøllen
Se historien her