Drømmekagemuffins – Valsemøllen bageblanding

Den traditionelle drømmekage er kendt og elsket af både børn og voksne. Prøv lækre drømmekagemuffins som en skøn dessert. Uundværlig på kagebordet, eller når du vil forkæle dem, du holder af med eftermiddagshygge og en ægte klassiker.


Opskrift til ca. 12 stk.

Køkkentid
15 min.

Ventetid
20 min.

Ingredienser

Drømmekage
1 ps. Valsemøllen melblanding
3 spsk. vand
1 dl vegetabilsk olie
2 æg
Muffinsforme ca. 12 stk.

Topping
50 g smør
1 ps. Valsemøllen topping
1 spsk. koldt vand

Vurder denne opskrift


Del

Print

Fremgangsmåde

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og og blank.
  3. Smør alle muffinsformene. Hæld kagendejen op i formene, og fordel dejen jævnt.
  4. Bag muffins ved 180°C (varmluft 160°C) i ca. 15 minutter.
  5. Gør topping klar. Smelt smør i en kasserolle, tilsæt topping og vand. Giv massen et opkog.
  6. Tag muffins ud af ovnen og hæld massen over dem.
  7. Stil dem tilbage i ovnen, og bag færdig ved 200°C (varmluft 180°C) i 5 minutter.

Tip: Lav en klassisk drømmekage i springform. Find opskriften her.

 

Finax skifter navn til Valsemøllen
Se historien her