Drømmekage – Valsemøllen bageblanding

Den traditionelle drømmekage er kendt og elsket af både børn og voksne. Uundværlig på kagebordet, eller når du vil forkæle dem, du holder af med eftermiddagshygge og en ægte klassiker.


Opskrift til 1 kage, ca. 8-10 stk.

Køkkentid
15 min.

Ventetid
40-45 min.

Ingredienser

Drømmekage
1 ps. Valsemøllen melblanding
3 spsk. vand
1 dl vegetabilsk olie
2 æg
1 bageform 28×18 cm / springform 18-20 cm i diameter

Topping
50 g smør
1 ps. Valsemøllen topping
1 spsk. koldt vand

Vurder denne opskrift


Del

Print

Fremgangsmåde

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og og blank.
  3. Smør formen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagendejen op, og fordel dejen jævnt.
  4. Bag kagen ved 180°C (varmluft 160°C) i ca. 30-35 minutter.
  5. Gør topping klar. Smelt smør i en kasserolle, tilsæt topping og vand. Giv massen et opkog.
  6. Tag kagen ud af ovnen og hæld massen over.
  7. Stil kagen tilbage i ovnen, og bag færdig ved 200°C (varmluft 180°C) i 5-10 minutter.

Tip: Prøv at bage drømmekagen i små muffinsforme og server dem som små anrettede desserter. Find opskriften her

Finax skifter navn til Valsemøllen
Se historien her