Chokolademuffins – Valsemøllen bageblanding

Lav lækre chokolademuffins med Valsemøllen Chokoladetærte-bageblanding. Med en dyb og intens chokoladesmag og en blød og cremet midte er chokolademuffins perfekte til dig, der elsker chokolade. Prøv den som dessert eller som ekstra weekendforkælelse.


Opskrift til ca. 12 stk.

Køkkentid
10 min.

Ventetid
20 min.

Ingredienser

1 ps. Valsemøllen Chokoladetærte
3/4 dl lunkent vand (30°C)
1 dl olie
2 æg
Muffinsforme ca. 12 stk.

Vurder denne opskrift


Del

Print

Fremgangsmåde

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
  3. Smør muffinsformene og hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
  4. Bag ved 180°C (varmluft 160°C) i ca. 15 minutter.

Tip: Lav en lækker chokoladecreme af 1 dl fløde og 1 dl mørk chokolade. Varm fløden op til kogepunktet, tag den af varmen og hæld chokoladen i. Rør rund til den er silkeglat, og hæld den på de afkølede muffins.

Tip: Du kan også lave den klassiske chokoladetærte. Se opskriften her.

Finax skifter navn til Valsemøllen
Se historien her