chiagroed

Chiagrød med mandelmælk

Lækker chiagrød lavet på mandelmælk og rørt op med skyr og vanilje - smager uimodståeligt og er god til morgenmad


Opskrift til 4 portioner

Køkkentid
15 min.

Ventetid
12 timer

Ingredienser

Vurder denne opskrift


Del

Print

  1. Bland chiafrø og mandelmælk sammen og kom blandingen i en bøtte/beholder med låg.
  2. Lad det stå på køl i mindst 10-12 timer. Chiafrø binder deres egen vægt 10-12 gange.
  3. Rør chiagrøden op med skyr og smag til med vaniljesukker.
  4. Anret grøden i små glas, top med ristede nødder, friske bær eller bærkompot.
Finax skifter navn til Valsemøllen
Se historien her
+

Elsker du også en god start på dagen?

Få et hæfte fyldt med masser af lækre opskrifter på Grød & Brød med masser af fuldkorn, frø og kerner, så du kan give dig selv og din familien en god start på dagen.

Udover inspirationshæftet er du også sikret løbende bageopskrifter, bagetips og masser af bageglæde.

Udfyld denne formular, og inspirationen er på vej til dig.