chiasmaakager

Chia småkager

Klassiske julesmåkager er lækre, men nogle gange er det også skønt at give sig i kast med nye opskrifter. Disse lækre chia småkager er fyldt med chiafrø og tranebær, og er et godt bud på en ny julesmåkage.


Opskrift til ca. 80 stk.

Køkkentid
20 min.

Ventetid
2 timer

Ingredienser

Vurder denne opskrift


Del

Print

Fremgangsmåde

  1. Ælt alle ingredienserne sammen på én gang.
  2. Del dejen i 4 portioner og rul dem ud i stænger ca. á 35 cm.
  3. Læg dem tildækket på frost i mindst 2 timer, eller på køl til næste dag.
  4. Skær stængerne i ensartede skiver ca. 3 mm. og læg dem på bageplader med bagepapir.
  5. Bag kagerne på midterste rille i en forvarmet ovn ved 200°C i ca. 8-10 min., til de er lysebrune i kanten. Husk at kigge til kagerne jævnligt, da ovnens temperatur kan svinge meget.
Finax skifter navn til Valsemøllen
Se historien her
+

Elsker du også en god start på dagen?

Få et hæfte fyldt med masser af lækre opskrifter på Grød & Brød med masser af fuldkorn, frø og kerner, så du kan give dig selv og din familien en god start på dagen.

Udover inspirationshæftet er du også sikret løbende bageopskrifter, bagetips og masser af bageglæde.

Udfyld denne formular, og inspirationen er på vej til dig.