Brunchpandekager

Lune brunchpandekager høre enhver brunch til! Denne opskrift er nem og smager himmelsk.

Brunchpandekager går man aldrig galt i byen med. De kan serveres med friske bær, skyr med vaniljesukker, creme fraiche, sukker eller helt klassisk med ahorn sirup.


Opskrift til 12 stk.

Køkkentid
20 min.

Ingredienser

150 g Finax Øko Stenformalet Hvedemel
1 stk. bagepulver
1 tsk. sukker
1 tsk. vaniljesukker
½ tsk. kardemomme (kan undlades)
½ tsk. salt
2½ dl mælk
1 æg
smør til stegning

Vurder denne opskrift


Del

Print

Fremgangsmåde

  1. Kom mel, bagepulver, sukker, vaniljesukker og salt i en skål og bland det sammen.
  2. Hæld mælken i langsomt mens du hele tiden pisker.
  3. Tilsæt æg og pisk det hele sammen.
  4. Smelt smør eller andet fedtstof på en pande og bag pandekagerne til de er gyldne.

 

Finax skifter navn til Valsemøllen
Se historien her