Glutenfri brownies

Se filmen om, hvordan du bager en virkelig lækker og glutenfri brownie!


Opskrift til ca. 20 stykker

Køkkentid
35 min.

Ventetid
15 min.

Ingredienser

  • 75 g smør eller margarine
  • 1 1/2 dl brun farin
  • 1 dl råsukker
  • 1 æg
  • 100 g nødder
  • 2 spsk. kakao
  • 1 tsk. vanillesukker
  • 1 1/2 dl Finax Glutenfri Melmix (90 g)
  • 1 tsk. bagepulver

Vurder denne opskrift


Del

Print

  1. Sæt ovnen på 200ºC.
  2. Kom bagepapir på en lille bradepande (ca. 20×28 cm).
  3. Smelt fedtstoffet og rør det sammen med farin, råsukker og æg i en skål.
  4. Hak nødderne groft og rør dem i dejen sammen med resten af ingredienserne. Rør godt.
  5. Hæld dejen i formen og bred den ud, så den er lige tyk over det hele. Bag midt i ovnen i ca. 15 min.
  6. Skær kagen i firkanter mens den stadig er varm.

Se filmen om at bage lækre glutenfrie brownies

Finax skifter navn til Valsemøllen
Se historien her
+

Elsker du også en god start på dagen?

Få et hæfte fyldt med masser af lækre opskrifter på Grød & Brød med masser af fuldkorn, frø og kerner, så du kan give dig selv og din familien en god start på dagen.

Udover inspirationshæftet er du også sikret løbende bageopskrifter, bagetips og masser af bageglæde.

Udfyld denne formular, og inspirationen er på vej til dig.