Brombaermuffins

Brombærmuffins


Opskrift til ca. 12 muffins

Køkkentid
20 min.

Ventetid
25 min.

Ingredienser

  • 3 æg
  • 150 g sukker
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1 tsk bagepulver
  • 175 g Finax hvedemel
  • 125 g friske brombær (eller frosne optøet)
  • 125 g blødt smør

Del

Print

  1. Pisk æg, sukker og vaniljesukker sammen.
  2. Tilsæt hvedemel, bagepulver og  smør og pisk til dejen er ensartet.
  3. Kom herefter halvdelen af brombærerne i dejen og rør dem ud.
  4. Fordel dejen i muffinsforme, og placer et halvt brombær i toppen af hver kage.
  5. Bag kagerne i en forvarmet ovn ved  185°C (varmluft 175°C) ca. 20-25 minutter ved – tjek med en kødnål el.lign., om kagerne er gennembagt.

Udviklet af dygtige Madblogger Maria Vestergaard. Få mere inspiration på hendes blog mariavestergaard.dk

+

Få et lækkert inspirationshæfte med 5 opskrifter fyldt med frø og kerner, så du kan få en god start på året.

Udover inspirationshæftet er du også sikret løbende bageopskrifter, bagetips og masser af bageglæde.

Skriv dit navn og din email herunder, så er der inspiration på vej til dig.