Bananpandekager med havreklid

Disse skønne bananpandekager med havreklid passer perfekt til morgenbordet eller som amerikanske pandekager med et tvist af banan, hvis man en eftermiddag har lyst til noget sødt men stadig i sundere version.

Maria Vestergaard er som så mange andre stor fan af bananpandekager, derfor har hun udviklet denne sundere variation med Finax havreklid der gør, at de får mere struktur og indeholder flere fibre samtidig med, at de stadig har en sødme fra modne bananer.


Opskrift til ca. 10 stk.

Køkkentid
20 min

Ingredienser

  • 100 g Finax Havreklid
  • 100 g Finax Hvedemel
  • 1 tsk. Bagepulver
  • 1 knivspids salt
  • 1 tsk. vaniljepulver
  • 1 tsk. honning
  • 2 æg
  • 2 dl mælk
  • 2 bananer
  • smør til stegning

Vurder denne opskrift


Del

Print

Fremgangsmåde

  1. Bland havreklid, hvedemel, bagepulver, salt og vaniljepulver sammen i en skål
  2. Tilsæt æg og mælk og pisk dejen sammen
  3. Mos banan med en gaffel i en skål for sig, og tilsæt banan til dejen
  4. Steg pandekagerne på en pande ved middelvarm varme
  5. Server med skiver af banan, friske blåbær og kokosflager

Udviklet i samarbejde med madblogger Maria Vestergaard

Finax skifter navn til Valsemøllen
Se historien her
+

Elsker du også en god start på dagen?

Få et hæfte fyldt med masser af lækre opskrifter på Grød & Brød med masser af fuldkorn, frø og kerner, så du kan give dig selv og din familien en god start på dagen.

Udover inspirationshæftet er du også sikret løbende bageopskrifter, bagetips og masser af bageglæde.

Udfyld denne formular, og inspirationen er på vej til dig.