Bagte auberginer med blomkåls tabbouleh og hummus

Bagte auberginer med blomkåls tabbouleh og hjemmerørt hummus er en lækker og frisk vegetarret.


Opskrift til 4 personer

Køkkentid
20 min.

Ventetid
30 min.

Ingredienser

Bagte auberginer 
2 auberginer
4 spsk. olivenolie

Blomkåls Tabbouleh 
1 blomkål
½ granatæble
1 bundt koriander
8 grønne tomater
1 øko citron, saft og skal

Hummus
1 ps. Valsemøllen Green Life Øko Hummus, Chili (100 g)
ca. 2 dl koldt vand
½ dl olie

Vurder denne opskrift


Del

Print

Fremgangsmåde

Bagte auberginer

  1. Sæt ovnen på 200 grader.
  2. Halvér auberginerne og snit kødet med en kniv, så der dannes dybe tern.
  3. Kom 1 spsk. olivenolie og lidt salt på hver halve aubergine og bag dem i ovnen i ca. 30 minutter, indtil de er gyldne.

Blomkåls tabbouleh

  1. Pluk blomkålen i buketter og kom dem i en foodprocessor. Blend indtil det er blevet til små ris. Kom det hele op i en skål.
  2. Hak koriander og pil kernerne ud af granatæblet. Bland dem i blomkålsrisen.
  3. Riv citronskal og pres saften ud over blandingen. Vend det godt.

Hummus

  1. Kom hummusblandingen i en skål, og tilsæt koldt vand og olie.
  2. Rør blandingen godt sammen. Tilsæt evt. mere vand, til du opnår den ønskede konsistens.

Server de bagte auberginer med blomkåls tabbouleh, grønne tomater og en klat hummus.

Udviklet i samarbejde med Asta Just – der har en særlig kærlighed til plantebaseret mad.

Finax skifter navn til Valsemøllen
Se historien her
+