Glutenfri bagels

Opskrift på lækre bagels – med lidt smørreost har du en herlig frokost! Nok til 12 stk.


Opskrift til ca. 12 stykker

Køkkentid
40 min.

Ventetid
1 t 20 min.

Ingredienser

Vurder denne opskrift


Del

Print

  1. Opløs gær og Finax Psyllium i vandet og lad det trække i ca. 10 min.
  2. Tilsæt de resterende ingredienser, men gem lidt melmix til at drysse på bordet.
  3. Ælt dejen grundigt i en røremaskine eller med hænderne i ca. 5 min.
  4. Lad dejen hvile i skålen i ca. 20 min., dækket med et viskestykke.
  5. Del dejen i 12 stykker på et meldrysset bord. Rul dem til pølser (ca. 2 cm tykke) og sæt enderne sammen så de bliver til ringe.
  6. Læg dem på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve under et viskestykke i ca. 30 min.
  7. Kog en stor gryde med vand. Kog hver bagel i vandet i ca. 1 min. på hver side. Læg dem på pladen igen og drys evt. med sesamfrø.
  8. Bages midt i en forvarmet ovn ved 225ºC i ca. 20 min.
  9. Lad dem køle af på en rist.

Tip! Bagels kan med fordel nedfryses.

+

Elsker du også en god start på dagen?

Få et hæfte fyldt med masser af lækre opskrifter på Grød & Brød med masser af fuldkorn, frø og kerner, så du kan give dig selv og din familien en god start på dagen.

Udover inspirationshæftet er du også sikret løbende bageopskrifter, bagetips og masser af bageglæde.

Udfyld denne formular, og inspirationen er på vej til dig.