pandekager

Amerikanske brunchpandekager – Finax bageblanding

Ekstra tykke og bløde amerikanske brunchpandekager. Bag, server og nyd med en god skefuld sirup og friske blåbær – det er vores opskrift på ægte bageglæde.


Opskrift til 12-15 brunchpandekager

Køkkentid
20 min.

Ingredienser

Del

Print

  1. Kom pakkens indhold i en skål og tilsæt 3 dl koldt vand.
  2. Pisk dejen, til den er glat uden klumper og lad den hvile i 5 minutter.
  3. Smelt lidt smør på en pande og hæld dejen på i små portioner (3-4 spsk. pr. pandekage).
  4. Bag pandekagerne ca. 2 minutter på hver side, til de er gyldne og sprøde.

Tip: Den færdigblandede dej er også rigtig god til vafler. Du skal bare tilsætte 80 gram smeltet smør til dejen – det giver ca. 6 vafler.

Du kan også tilsætte mørk chokolade til pandekagedejen. Se videon her af Maria Vestergaard

+

Få et lækkert inspirationshæfte med 5 opskrifter fyldt med frø og kerner, så du kan få en god start på året.

Udover inspirationshæftet er du også sikret løbende bageopskrifter, bagetips og masser af bageglæde.

Skriv dit navn og din email herunder, så er der inspiration på vej til dig.