aeblecrumble

Æblecrumble

Den lækreste og nemmeste æblecrumble. Krydret med kanel og kardemomme og kanel, serveret med creme fraiche.


Opskrift til 1 kage

Køkkentid
20 min.

Ventetid
30 min

Ingredienser

  • 125 g Finax hvedemel
  •  125 g Finax havregryn
  • 1 knivspids salt
  • 50 g sukker
  • 125 g smør i tern
  • 800 g æbler (gerne syrlige madæbler)
  • 3 tsk kanel
  • 1 tsk kardemomme
  • 2 spsk brun farin

Del

Print

  1. Bland hvedemel, havregryn, salt og sukker sammen i en skål.
  2. Tilsæt smør skåret i tern og smuldr dejen sammen med fingrene.
  3. Skræl æblerne og skær dem i små tern.
  4. Vend æbletern i kanel, kardemomme og brun farin.
  5. Kom æbletern i et smurt ildfast fad og fordel dejen ud over æblerne.
  6. Bag kagen i en forvarmet ovn ved  210°C (varmluft 200°C). i ca. 25-30 minutter.

Server kagen lun med en creme fraiche

Udviklet af dygtige Madblogger Maria Vestergaard. Få mere inspiration på hendes blog mariavestergaard.dk

+

Få et lækkert inspirationshæfte med 5 opskrifter fyldt med frø og kerner, så du kan få en god start på året.

Udover inspirationshæftet er du også sikret løbende bageopskrifter, bagetips og masser af bageglæde.

Skriv dit navn og din email herunder, så er der inspiration på vej til dig.