Kernen til større bageglæde. Der skal godt mel til godt brød, og med Finax mel får du en serie af kvalitetsmel, der er dyrket, høstet og malet i Danmark med omsorg for mennesker og miljøet.

Vores serie af dansk kvalitetsmel og kerner er baseret på korn, som er dyrket, høstet og malet i Danmark. Kornet kommer fra udvalgte danske landmænd, der alle lever op til vores kvalitetskrav. Se efter det danske flag, næste gang du ser efter Finax – det er din garanti for, at du bager med dansk mel og kerner af højeste kvalitet.

I tæt samarbejde med vores kvalitetsansvarlige sikrer vi, at kornet bliver bæredygtigt dyrket og høstet med respekt for grundvandet og uden brug af stråforkorter og nedvisningsmidler. Efter høsten bliver kornet malet på vores mølle i Esbjerg eller Køge. Vi værner om det danske håndværk, og fra kornet sås til det færdige mel står på dit køkkenbord, har vi øje på råvarekvalitet og bæredygtighed. Filosofien er helt enkel: Vi producerer kun produkter, vi selv ville servere for vores egne familier. Det er din garanti for dansk kvalitetsmel, der i al sin enkelthed er kernen til langt større bageglæde for dig og din familie.

Omsorg for mennesker og natur
Finax mel er 100 procent dansk produceret, og vi udvælger selv landmændene. Vi har høj sporbarhed og selvfølgelig styr på vores fødevaresikkerhed. Samtidig kan du glæde dig over, at du ved at vælge dansk begrænser transporten og dermed sparer naturen for CO2. Kornet, som vi anvender til Finax mel dyrkes som konceptafgrøde efter vores anvisninger. Det giver et mindre udbytte og kræver væsentligt mere håndtering og kontrol end almindeligt korn.

Dansk mel og NaturAks® er et kvalitetsstempel – fra os til dig.
Mel fra Finax mærket med Dansk flag og NaturAks® er din garanti for, at det er malet af dansk korn, der er dyrket uden stråforkorter og brug af nedvisningsmidler. Samtidig kontrolleres kornet på marken hos den danske landmand, hos grovvareselskabet og ved modtagelsen hos os. Når du køber produkter mærket med Dansk flag og NaturAks®, støtter du således en mere bæredygtig produktion.

NaturAks® kort og godt
-Kvalitetsmel malet af særligt velegnede kornsorter
-Fra udvalgte landbrug
-Dyrket uden brug af stråforkorter og kontrolleret for nedvisningsmidler
-Kvalitetskontrol hele vejen fra mark til mølle
 

Finax skifter navn til Valsemøllen
Se historien her
+