Når du elsker at bage

– så vil du også elske at bage med Finax…

Finax er for dig, der elsker at bage – hele tiden eller bare engang i mellem, til familien eller bare for dig selv. Med fokus på håndværket, de gode råvarer og den rendyrkede kærlighed til bagning, skaber vi produkter, der smager af mere.

Finax drives af Valsemøllen og vores mølletraditioner og bageglæde stammer helt tilbage fra 1899, hvor Valsemøllen blev grundlagt. Dengang leverede vi mel til danske bagerier og i 1920’erne begyndte vi også at tilbyde vores mel til de danske familier under navnet Valsemøllen og senere hen Finax. Valsemøllens første møllen ligger stadig på havnen i Esbjerg, men siden starten har vi udvidet med møller i Køge og Svendborg.

Dengang og nu har interessen for mad og nysgerrighed efter hele tiden at udvikle nye spændende kvalitetsprodukter altid været vores store passion. I over 100 år har vi været bannerfører for gode gammeldags mølletraditioner. Det der startede som en produktion af mel har igennem årene udviklet sig til i dag også at inkludere specialmel, brødblandinger, morgenmad, frø og kerner,  samt et stort udvalg af glutenfri produkter – til lige præcis dig, der elsker at bage..

Vores Filosofi
Vores filosofi er simpel. Vi producerer kun produkter, som vi selv ville servere for vores egne familier.
Dette har været grundstenen i vores ønske om at levere kvalitet, samtidig med at vi drager omsorg for mennesker og miljøet.

Vores vision
”Vi vil være Danmarks førende.”
Selvom vi har en lang historie, vil vi blive med at udvikle os og vores produkter, med fokus på kvalitet, smag, naturlige ingredienser og ikke mindst gode bageoplevelser.

+

Elsker du også en god start på dagen?

Få et hæfte fyldt med masser af lækre opskrifter på Grød & Brød med masser af fuldkorn, frø og kerner, så du kan give dig selv og din familien en god start på dagen.

Udover inspirationshæftet er du også sikret løbende bageopskrifter, bagetips og masser af bageglæde.

Udfyld denne formular, og inspirationen er på vej til dig.