NYHED: Lækre økologiske brunchprodukter

27. februar - 2017

Danskerne er vilde med økologi. Faktisk er vi så glade for økologi, at vi er det land i verden, der køber flest varer med det røde øko-mærke.

Det glæder Finax at der er  så meget fokus på miljø, autenticitet og god smag. Derfor lancerer vi nu tre nye økologiske brunchblandinger, som gør det nemt at tilberede weekendens brunchbord uden at gå på kompromis med økologi og den gode smag. De tre økologiske færdigløsninger: Koldhævede Brunch Boller, Amerikanske Brunch Pandekager og Nemme Brunch Scones, er nemme at bage og tilgodeser dermed selv de travleste af os.

Brunchblandingerne kan selvfølgelig også bruges til mange andre anledninger og egner sig fortræffeligt til kaffepausen, eftermiddagshygge eller som en lækker snack, når den lille sult melder sig.

familie-oeko-brunch

Mindre madspild, mere bekvemmelighed

Hos Finax er ønsket at få hverdagen til at hænge bedre sammen og samtidig mindske madspild. Med de økologiske brunchprodukter slipper du nemlig for at handle alle ingredienserne og dermed risikere at smide en masse halve poser ud, når udløbsdatoen er overskredet. Brunchblandingerne giver også mere tid med de nærmeste i en travl hverdag. De tager nemlig blot mellem 15-30 minutter i køkkentid.

Alle råvarerne er nøje udvalgt, så du kan være sikker på, at du bager med mel af høj kvalitet.

De nye brunchblandinger fra Finax fås i Kvickly, Super Brugsen, Bilka, Føtex og på Nemlig.com

+

Få et lækkert inspirationshæfte med 5 opskrifter fyldt med frø og kerner, så du kan få en god start på året.

Udover inspirationshæftet er du også sikret løbende bageopskrifter, bagetips og masser af bageglæde.

Skriv dit navn og din email herunder, så er der inspiration på vej til dig.