NYHED til dig, der elsker at bage

14. februar - 2017

Hos Finax har vi lavet en hel serie af dansk kvalitetsmel og kerner udelukkende baseret på dansk korn, som er dyrket, høstet og malet i Danmark.

Gennemtestet dansk kvalitet

Som gammel landbrugsnation har vi i Danmark tradition for høj kvalitet og stor ekspertise, når det gælder korn og mel. Derfor er Finax melserie hundrede procent dansk, og alle landmænd, som leverer korn til Finax, dyrker deres marker uden brug af stråforkorter og nedvisningsmidler, og viser naturen den omsorg og ansvarlighed, som både den og du har krav på.

Korn er et rent naturprodukt, der er afhængig af naturens luner, og for altid at sikre den bedste kvalitet, udvælger vi nøje vores leverandører alt efter år og høst. Fra dyrkning til høst kontrolleres kornet, og når melet males, kan du også være sikker på, at kvaliteten er gennemtestet, før du rører den i dejen derhjemme.

NYHED dansk Ølandshvedemel fra Finax

Ølandshvede er en gammel nordisk kornsort med en fantastisk karakteristisk smag. Nu tilføjer Finax det eftertragtede ølandshvedemel til serien af 100% dansk mel til bagefans og brødgourmander.

Dansk Ølandshvede, som er en gammel nordisk kornsort med en fantastisk karakteristisk smag. Nu tilføjer Finax det eftertragtede ølandshvedemel til serien af 100% dansk mel til bagefans og brødgourmander

Smagfuldt og saftigt resultat

Ølandshvede fra Finax er en halvsigtet hvedemelstype. Det betyder, at kun de groveste skaldele og kim er sigtet fra, så melet får en groft sigtet kvalitet. Ølandshvede, som er af gammel nordisk oprindelse, er blevet en efterspurgt meltype til hverdagsbagning på grund af sin karakteristiske sødmefulde smag og mørke nuance.

Melet indeholder 12% protein og har en god glutenkvalitet, som bidrager til et saftigt resultat. Når du bager med ølandshvede, bliver resultatet endnu mere rigt og velsmagende, hvis du lader dejen få tid til at hæve. Prøv for eksempel opskriften på Ølandsboller.

Alt korn til Ølandshveden er dyrket, høstet og malet i Danmark, så du kan være sikker på, at du bager med dansk mel af højeste kvalitet.

Oplev serien af dansk mel

Vi ved, hvad der giver hverdagen smag, og derfor udvikler vi løbende serien af dansk mel til dig, der elsker at blive inspireret til nye bage-oplevelser. I serien finder du lige nu Ølandshvede, Hvid hvede, Fuldkornsspeltmel, Sigtet speltmel, Hvedemel, Groft rugmel, Sigtemel, Fuldkorns hvedemel, Grahamsmel, Hvedeklid samt Knækkede hvedekerner og skårne rugkerner.

Få meget mere bageglæde og inspiration her

+

Få et lækkert inspirationshæfte med 5 opskrifter fyldt med frø og kerner, så du kan få en god start på året.

Udover inspirationshæftet er du også sikret løbende bageopskrifter, bagetips og masser af bageglæde.

Skriv dit navn og din email herunder, så er der inspiration på vej til dig.