Bagning i bagemaskine

Hvis du har adgang til en bagemaskine, kan du let bage dit glutenfri brød i den. Følg instruktionerne på bagemaskinen. Du opnår det bedste resultat, hvis du bruger et hurtigtprogram/kortprogram med kun én hævning. Vi anbefaler, at du vejer blandingen, da glutenfri mel let pakkes sammen.

BAGNING AF 1 SURDEJSBRØD
450 g Finax Surdejsbrød Mix (gær findes allerede i mixen)
4 dl vand, ca 37°

BAGNING AF 1 HAVREBRØD
450 g Finax Havrebrød Mix (gær findes allerede i mixen)
4 dl vand, ca 37°

BAGNING AF 1 FINT GLUTENFRIT BRØD
360 g Finax Glutenfri Melmix (~6 dl)
4 g tørgær (1 tsk)
3 dl vand, ca. 45°
2 spsk olie
0,5 tsk salt

BAGNING AF 1 FINT GLUTENFRIT BRØD
330 g Finax Glutenfri Lavprotein Melmix (~5,5 dl)
4 g tørgær (1 tsk)
2,5 dl vand, ca. 45°
2 spsk olie
0,5 tsk salt

BAGNING AF 1 GROFT GLUTENFRIT BRØD
275 g Finax Glutenfri Grov Melmix (~5,5 dl)
4 g tørgær (1 tsk)
3 dl vand, ca. 45°
1 spsk olie
0,5 tsk salt
1,5 spsk sirup

BAGNING AF 1 FIBERBRØD
500g Finax Fiberbrød Mix
4,5 dl vand, ca. 45°

GROFT MÜSLIBRØD
3,5 dl vand
3 ss olie
2 tsk salt
3 ss mørk sirup
0,5 ss Finax Psyllium
35 g Finax Glutenfri fruktmüsli med majs (ca 1 dl)
350 g Finax grov glutenfri melmix (ca 6 dl)
2 ts tørgær

CHOKOLADEKAGE
1,5 dl mælk
1 pisket æg
100 g blødt eller flydende smør
1,5 dl sukker
1 kryddermål salt
1,5 tsk vanillesukker
2-3 ss kakao
180 g Finax glutenfri melmix(ca 3 dl)
0,5 ss bagepulver
0,5 ts natron

FIBERBRØD
3 dl vand
3 ss olie
1,5 tsk salt
1 ss mørk sirup
1 ss Finax Psyllium
0,5 dl Finax Fibrex
450 g Finax glutenfri melmix (ca 7,5 dl)
1,5 tsk tørgær

+

Elsker du også at bage til julen?

Få et hæfte fyldt med masser af inspiration til julens bagværk, lige fra vaniljekranse og specier til brunkager og andre lækre småkager.

Udover inspirationshæftet er du også sikret løbende bageopskrifter, bagetips og masser af bageglæde.

Udfyld denne formular, og inspirationen er på vej til dig.