Finax Økologiske Græskarkerner vinder bedst i test

07. august - 2018

Finax Græskarkerner blev testvinder 2018 med 5 stjerner som de eneste i Politikens Test af Græskarkerner!

Politiken har netop gennemført en smagstest og konkluderet, at Finax Økologiske Græskarkerner er de bedste på markedet! Alle græskarkerner blevet vurderet i en blindtest ud fra udseende, duft, smag og fornemmelse i munden. Om Finax Græskarkerner udtalte dommer Erik Ellitsgaard: Lysegrønne kerner med mild smag. Sprøde og spisevenlige, og dommer Jonas Friis udtalte: Dufter ikke af meget, Har en god smag og sprød konsistens. Til morgenmad  og salater.  

Danskerne elsker at bruge frø og kerner i deres mad, og de bruger dem gerne i både bagværk, salat og som topping til morgenmaden. Der er faktisk sket en stor vækst i salg af frø og kerner, der bliver i dag solgt mere end 10 gange så mange kerner som for 10 år siden!

Græskarkerner kan nemt bruges til at give en salat lidt crunch men også i bagværk som fx disse madpakkerugbrød, da de giver fylde og smag.

Du kan læse hele artiklen fra Politiken her:

 

 

Finax skifter navn til Valsemøllen
Se historien her
+

Elsker du også en god start på dagen?

Få et hæfte fyldt med masser af lækre opskrifter på Grød & Brød med masser af fuldkorn, frø og kerner, så du kan give dig selv og din familien en god start på dagen.

Udover inspirationshæftet er du også sikret løbende bageopskrifter, bagetips og masser af bageglæde.

Udfyld denne formular, og inspirationen er på vej til dig.