Bageskolen

Bageskolen

Tip no. 016 / Få succes med glutenfri pizza

Hvis du er glutenintolerant og har lyst til pizza kan du sagtens lave din egen glutenfrie pizzadej, og få en sprød og god bund.


Med Finax glutenfri melblanding får du netop den farve, sprødhed og smag, der gør din egen glutenfri pizza ligeså lækker som almindelig pizza. Hemmeligheden til succes med glutenfri pizza ligger både i ingredienserne og tilberedningen af dejen.

Opskriften på pizzadej er meget enkel at bage. Lav endelig en ekstra portion til nedfrysning og senere brug – så er det let og hurtigt at bage en pizza til udflugten eller fredagshyggen. Der er egentlig ingen grænser for, hvad du kan gøre med pizza!

Få grundopskriften på glutenfri pizzadej her >>

Del

Print

Finax skifter navn til Valsemøllen
Se historien her
+

Elsker du også en god start på dagen?

Få et hæfte fyldt med masser af lækre opskrifter på Grød & Brød med masser af fuldkorn, frø og kerner, så du kan give dig selv og din familien en god start på dagen.

Udover inspirationshæftet er du også sikret løbende bageopskrifter, bagetips og masser af bageglæde.

Udfyld denne formular, og inspirationen er på vej til dig.