Økologiske Grødboller

Økologiske Grødboller

Bageglæde og forkælelse er én og samme ting med nybagte grødboller på bordet, hvad enten det er til morgenmad eller brunch, frokost eller eftermiddagshygge.
Vores økologiske grødboller er en skøn kombination af havre, hørfrø og solsikkekerner, der giver en god luftig og saftig bolle med bid i.

Brødblandingen giver 12 boller.  Se opskriften her.
Tip: du kan koldhæve dejen, dog skal der kun bruges halv mængde gær.

Med Finax’ økologiske grødboller kan du forkæle dig selv og dine nærmeste med godt bagværk. Det er det, vi kalder ægte bageglæde lige fra morgenstunden, både til hverdag og i weekenden.
Vi elsker smagen af økologi. Alle råvarer er økologiske og nøje udvalgt, så du kan være sikker på, at du bager med mel af høj kvalitet.

Dansk håndværk siden 1899
Valsemøllen har siden 1899 været bannerfører for den gode smag og de stolte mølletraditioner, der skaber spændende produkter af gode råvarer.

Når du elsker at bage, vil du også elske at følge os online. Få viden, bliv inspireret og del din bageglæde med os @finax.dk.

Forhandles hos Bilka, Føtex, samt online hos nemlig.com

Økologisk mel

Ingredienser

Økologisk hvedemel, økologiske finvalsede havregryn, økologiske solsikkekerner, økologiske hørfrø, økologisk rørsukker, økologisk hvedegluten, salt tilsat jod, økologisk solsikkeolie, fortykningsmiddel (E412), melbehandlingsmiddel (E300).

Næringsindhold melblanding pr. 100g

Energi1658 kJ/396 kcal
Fedt12 g
- heraf mættede fedtsyrer1,2 g
Kulhydrat55 g
- heraf sukkerarter7,2 g
Kostfibre6,2 g
Protein14 g
Salt1,77 g

Næringsindhold færdigbagt grødbolle pr. 100g

Energi1062 kJ/254 kcal
Fedt7,4 g
- heraf mættede fedtsyrer0,7 g
Kulhydrat35 g
- heraf sukkerarter4,6 g
Kostfibre4,2 g
Protein9,3 g
Salt1,10 g

Opbevaring

Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer.

Del

Print

Lækre bageopskrifter med Økologiske Grødboller