Manitoba hvedemel

Manitoba hvedemel

Manitoba hvedemel har en unik bageevne, der giver luftige brød med sprød skorpe.

Manitoba er fint sigtet hvedemel med en unik bageevne. Du får en kraftfuldt hvedemel med et højt indhold af gluten, der gør dejen mere smidig og elastisk, og sikrer dig et ekstra luftigt brød med sprød skorpe – akkurat som når professionelle bager.

Navnet kommer fra regionen Manitoba i Canada, hvor man traditionelt har dyrket denne type af hvede.

Lav fx rustikke manitoba stykker – se opskriften her.

Uden Stråforkorter CO2e neutral formalet

Køb det her

Ingredienser

Fint formalede hvedekerner uden skaldele og kim, melbehandlingsmiddel (E300).

Opbevaring

Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer.

Næringsindhold pr. 100g

Energi1449 kJ/346 kcal
Fedt1,1 g
- heraf mættede fedtsyrer0,3 g
Kulhydrat69 g
- heraf sukkerarter2,4 g
Kostfibre2,9 g
Protein12,5 g
Salt*0,01 g
* Indeholder naturligt forekommende salt fra konsorten

Glæden ved godt bagværk

Hos Valsemøllen går vi aldrig på kompromis med bageglæden, og vi ved, hvad der skal til for at få hverdagen til at smage endnu bedre. Vores råvarer er nøje udvalgt for at give dig den bedste bageoplevelse. Derfor kan du altid være sikker  på, at du bager med klid af højeste kvalitet.

CO2e neutral formaling

For Valsemøllen produkter har vi fået verificeret, at formalingen af korn på vores møller sker CO2e neutralt via grøn energi og klimakompensation. Vi arbejder på, at emballage og råvarer også bliver det.

Dansk håndværk siden 1899

Med vores stolte mølletraditioner skaver vi velsmagende produkter af gode råvarer på egne møller i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet.