Glutenfri lavprotein Melmix (lactosefri)

Glutenfri lavprotein Melmix (lactosefri)

Glutenfri basismelmix som kan erstatte almindeligt hvedemel og desuden er mælkefri. Kan anvendes til både bagning og madlavning.

Basismelet for dig, som vil eller er nødt at undgå gluten mælk!
Lavprotein Melmix kan bruges ligesom almindeligt hvedemel. F.eks. til brød, kager, madlavning osv. Proteinindholdet er lavt, derfor får brødskorpen en lys farve. Hvis du vil have en gyldenbrun skorpe, kan du pensle brødet med sukkervand i slutningen af bagetiden. Melmixen er desuden usødet, hvilket er en fordel for nogle slags bagværk og madlavning.
Beriget med B-vitaminer og jern.

Jern 5,5 mg (39 % af ADT*)
Tiamin B1 0,6 mg (58 % af ADT)
Riboflavin B2 0,2 mg (17 % af ADT*)
Niacin 6,4 mg (40 % af ADT*)
Vitamin B6 0,6 mg (40 % af ADT*)
**PKU-information Fenylalanin mindre end 5 mg/100 g melmix, hvilket svarer til ca 2 mg/100 g færdigt brød.
*ADT – Anbefalet daglig tilførsel

Ingredienser

Hvedestivelse (max. 2 mg gluten/100 g), oligofruktose, fortykningsmiddel (guarkernemel), vitaminer, jern.

Næringsindhold pr. 100g

Energi1450 kJ/350 kcal
Fedt<0,5 g
- heraf mættede fedtsyrer<0,5 g
Kulhydrat86 g
- heraf sukkerarter< 0,3 g
Kostfibre3,8 g
Protein0,2 g
Salt<0,001 g

Opbevaring

Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer.

Del

Print