Danske Skårne Rugkerner

Danske Skårne Rugkerner

Giver dit brød bid
Skårne rugkerner giver rugbrødet fylde med et godt bid og flotte synlige kerner. Rugkerner skal koges eller sættes i blød inden anvendelse. Finax skårne rugkerner er  hele rugkerner som er skåret på tværs, og derfor giver flotte skiver, når du skærer brødet.
Anvendes hovedsageligt i fuldkornsrugbrød, men er også gode i hvedebrød. De skårne rugkerner skal koges eller sættes i blød før anvendelse. Find opskrifter og mere inspiration her

Glæden ved godt bagværk!
Hos Finax går vi aldrig på kompromis med bageglæden, og vi ved, hvad der skal til for at få hverdagen til at smage endnu bedre.
Vi bruger kun de bedste råvarer – fra de bedste marker. Al korn til Finax skårne rugkerner er dyrket, høstet og forarbejdet i Danmark, så du altid kan være sikker på, at du bager med danske kerner af højeste kvalitet.
God bagelyst.

Forhandles hos Bilka, Føtex, samt online hos nemlig.com

Fuldkornsmærket Nøglehulsmærket NaturAks Dansk

Ingredienser

Skårne rugkerner med alle skaldele

Næringsindhold pr. 100g

Energi1370 kJ/327 kcal
Fedt1,4 g
- heraf mættede fedtsyrer0,3 g
Kulhydrat61 g
- heraf sukkerarter3,2 g
Kostfibre15 g
Protein9,4 g
Salt0

Opbevaring

Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer.

Del

Print