Danske Knækkede Hvedekerner

Danske Knækkede Hvedekerner

Gode i hvedebrød og grovbrød. Knækkede hvedekerner giver brødet en grovere struktur og et rustikt look. Hvedekerner skal koges eller sættes i blød inden anvendelse. Find opskrifter og mere inspiration her

Glæden ved godt bagværk!

Hos Finax går vi aldrig på kompromis med bageglæden, og vi ved, hvad der skal til for at få hverdagen til at smage endnu bedre. Vi bruger kun de bedste råvarer – fra de bedste marker. Al korn til Finax Knækkede Hvedekerner er dyrket, høstet og forarbejdet i Danmark, så du altid kan være sikker på, at du bager med danske kerner af højeste kvalitet.
God bagelyst.

Dansk håndværk siden 1899

Valsemøllen har siden 1899 været bannerfører for den gode smag og de stolte mølletraditioner, der skaber spændende produkter af gode råvarer.

Når du elsker at bage, vil du også elske at følge os online. Få viden, bliv inspireret og del din bageglæde med os @finax.dk.

Forhandles hos Bilka, Føtex, samt online hos nemlig.com 

Fuldkornsmærket Nøglehulsmærket Dansk

Ingredienser

Groft knækkede hvedekerner med alle skaldele

Næringsindhold pr. 100g

Energi1460 kJ/350 kcal
Fedt1,5 g
- heraf mættede fedtsyrer0,3 g
Kulhydrat66 g
- heraf sukkerarter2 g
Kostfibre11 g
Protein12 g
Salt0 g

Opbevaring

Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærke lugtende varer

Del

Print