Et fuldkornsbrød består af minimum 50% fuldkornsmel. Har på siden finder du et vælg lækre bageopskrifter på brød og boller med fuldkorn. Opskrifter du selv nemt kan bage, og til en hver lejlighed. Skal det være ekstra nemt, er vores opskrift på grydebrød særligt populært – og kendt for at være et saftigt og ikke mindst blødt af slagsen.
Bagning med fuldkorn er særligt godt, fordi fuldkorn mætter og har et højt indhold af næringsstoffer. Fuldkornsbrød stabiliserer blodsukkeret, så du føler dig mæt i længere tid. Dertil er fuldkorn ren kærlighed til fordøjelsen og ikke mindst vejen til den sunde mave, hvilket er med til at give god energi og velvære i kroppen. Der er derfor mange gode grunde til at bage med fuldkorn.
Vi udvikler løbende nye opskrifter, så lad sig endelig inspirere og hop ud i en af vores mange lækre opskrifter med fuldkorn.
Læs mere
Få bageglæde direkte i din inbox ved at tilmelde dig Valsemøllens nyhedsbrev her:
Dansk håndværk og stolte mølletraditioner
Siden 1899 har Valsemøllen været bannerfører for den gode smag. Stolte mølletraditioner, dansk håndværk og vores bæredygtige udvikling sætter standarden for alt, hvad vi gør – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Vi producerer kvalitetsprodukter af korn og bælgfrugter på vores egne møller i Danmark. Med mere end 120 års erfaring i bagagen går vi også forrest og tilbyder innovative og inspirerende produkter til både bageri, detailhandel, industri og foodservice.