Fuldkornsbrød der smager

Et fuldkornsbrød består af minimum 50% fuldkornsmel. Har på siden finder du et vælg lækre bageopskrifter på brød og boller med fuldkorn. Opskrifter du selv nemt kan bage, og til en hver lejlighed. Skal det være ekstra nemt, er vores opskrift på grydebrød særligt populært – og kendt for at være et saftigt og ikke mindst blødt af slagsen.

Hvorfor er fuldkorn særlig godt?

Bagning med fuldkorn er særligt godt, fordi fuldkorn mætter og har et højt indhold af næringsstoffer. Fuldkornsbrød stabiliserer blodsukkeret, så du føler dig mæt i længere tid. Dertil er fuldkorn ren kærlighed til fordøjelsen og ikke mindst vejen til den sunde mave, hvilket er med til at give god energi og velvære i kroppen. Der er derfor mange gode grunde til at bage med fuldkorn.

Vi udvikler løbende nye opskrifter, så lad sig endelig inspirere og hop ud i en af vores mange lækre opskrifter med fuldkorn.

Læs mere