Hvem elsker ikke boller? Både med og uden fuldkorn, fyldt med kerner eller toppet med tandsmør – det er en dansk nationalspise lig med flæskesteg og æblekage. Boller er én af de højst elskede former for brød i Danmark, og derfor har vi også et utal af forskellige bolleopskrifter. Uanset om du er til 5 kornsblanding, med solsikkekerner, med hvedeklid eller almindelige fødselsdagsboller, så har vi den rette opskrift her.
Opskrifter på boller er meget populære, fordi de kan spises på alle tider af døgnet. Vi har opskrifter, der passer perfekt til morgenmad, frokost og som tilbehør til aftensmaden – det er op til dig at vælge. Og bage.
Så smager bollerne ikke bare bedre – du får også et bedre bageresultat. Det mener vi i hvert fald. Derfor har vi har testet og afprøvet alle vores opskrifter, ligesom vi tester og afprøver alle vores produkter. Du kan være sikker på at sætte tænderne i en godt bagværk, når du bager med Valsemøllen mel.
En opskrift er nemlig kun halvdelen af processen. De rigtige og gode råvarer er nøglen til det bedste bageresultat, og dermed også bedste boller, der både smager og har den rette konsistens.
Gå på opdagelse i vores mange, lækre opskrifter nedenfor.
Læs mere
Få bageglæde direkte i din inbox ved at tilmelde dig Valsemøllens nyhedsbrev her:
Dansk håndværk og stolte mølletraditioner
Siden 1899 har Valsemøllen været bannerfører for den gode smag. Stolte mølletraditioner, dansk håndværk og vores bæredygtige udvikling sætter standarden for alt, hvad vi gør – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Vi producerer kvalitetsprodukter af korn og bælgfrugter på vores egne møller i Danmark. Med mere end 120 års erfaring i bagagen går vi også forrest og tilbyder innovative og inspirerende produkter til både bageri, detailhandel, industri og foodservice.