mini pizza

Små madpakke fuldkornspizzaer – Finax pizzamel

Lav nemt små madpakkepizzaer med Finax økologiske fuldkornspizzamel. Du får altid en lækker rustik og smagfuld pizzabund der udelukkende baseret på økologiske råvarer.


Opskrift til 10 små pizzaer

Køkkentid
15 min.

Ventetid
1 t 25 min.

Ingredienser

2 3/4 dl vand (ca. 35°C)
1 brev Finax Tørgær (svarende til 50 g frisk gær)
½ pose Finax Økologisk Fuldkornspizza

Del

Print

  1. Bland halvdelen af posens indhold med 1 brev Finax Tørgær i en skål og tilsæt 2 3/4 dl. vand.
  2. Ælt dejen i 5 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellem hastighed.
  3. Del dejen i 10 små stykker og form dem til boller, der skal hæve under et fugtigt viskestykke ved stuetemperatur i 30 minutter.
  4. Forvarm ovnen til 250°C og rul de 10 boller ud til tynde bunde.
  5. Fordel ønsket fyld på pizzabundene og bag dem i midten af ovnen ved 225°C (varmluft 200°C) i ca. 25 minutter.