rugsnacks

Rugsnacks – Finax Brødblanding

Rugsnacks er den perfekte snack, da den ikke bare smager godt men også mætter. Giv dine unger den med på madpakke eller ta' dem med til sommerens mange udflugter.


Opskrift til 20 rugsnacks

Køkkentid
25 minutter

Ventetid
1 time 25 min.

Ingredienser

  • 1 ps. Finax Kernerugbrød
  • 1 brev Finax tørgær (svarer til 25 g frisk gær)
  • 7½ dl lunkent vand (ca. 35°C)
  • 100 g hakket mørk chokolade

Del

Print

Fremgangsmåde:

  1. Bland posens indhold med Finax tørgær i en skål, og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i mindst 5 minutter i en røremaskine ved lav hastighed eller med en håndmixer på højeste trin. Vær opmærksom på, at dejen kan føles våd.
  3. Tilsæt ca. 100 g hakket mørk chokolade til dejen og rør det sammen.
  4. Form 20 små boller med en fugtig ske, sæt dem på en bageplade med bagepapir, og lad den hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  5. Bag dem i en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft 175°C ) i ca. 25-30 min.