rugklappere

Rugklapper – Finax Brødblanding

Nemme rugklappere med masser af fuldkorn og kerner lavet af Finax Grovkernerugbrød

Lav nemt selv hjemmelavet rugklappere med Finax Grovkernerugbrødsblanding, helt uden at gå på kompromis med smag og bageglæde.


Opskrift til 15 rugklappere

Køkkentid
15 min.

Ventetid
1 t 35 min.

Ingredienser

Del

Print

Fremgangsmåde:

  1. Bland posens indhold med Finax tørgær i en skål, og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i mindst 5 minutter i en røremaskine ved lav hastighed eller med en håndmixer på højeste trin. Vær opmærksom på, at dejen kan føles våd.
  3. Del dejen i 15 stykker, og form dejen til aflange eller runde brød. Drys evt. med chiafrø og sesamfrø, og lad den hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  4. Bag dem i en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft 175 °C) i ca. 35. minutter.