Pølsehorn bagt på grill


Opskrift til til 16 pølsehorn

Køkkentid
40 min.

Ventetid
1 t. 15 min.

Ingredienser

  • 1 ¼ dl. mælk
  • 1 ¼ dl. vand
  • 50 g gær
  • 1 æg
  • 40 g sukker
  • 5 g salt
  • 100 g margarine
  • 600 g Finax Økologiske Hvedemel
  • 8 pølser

Del

Print

SÅDAN GØR DU

  1. Gæren opløses i væsken og de øvrige ingredienser, undtagen melet, tilsættes.
  2. Melet tilsættes lidt ad gangen
  3. Dejen æltes godt til den er glat og elastisk.
  4. Lad dejen hæve, tildækket med et fugtigt viskestykke i 15 min.
  5. Slå dejen sammen og del den i 2 lige store stykker
  6. Form de 2 stykker dej lidt runde og lad den hvile i 5 min.
  7. Rul dejen ud som til en pizza, ca. 35 cm. i diameter og lad dejen hvile lidt.
  8. Del hver pizza i 8 stykker, og halver de 8 pølser så du  har 16 stk.
  9. Kom lidt ketchup i den del der er bredest og læg en pølse på
  10. Pak pølsen ind og rul dejen sammen. Stil pølsehornet på en smurt bageplade eller brug evt. bagepapir
  11. Lad pølsehornene hæve, tildækket med et fugtigt viskestykke i ca. 45 min.
  12. Pensel pølsehornene med vand eller æg.
  13. Bages på den gennemvarme bagesten ved 210ºC i ca. 15 min.

Få glutenfri opskrift på pølsehorn her