Pizzasnegle med fuldkorn

Prøv denne lækre opskrift på pizzasnegle med fuldkorn, perfekte til ungernes madpakke.


Opskrift til 16 pizzasnegle

Køkkentid
40 min.

Ventetid
1 t 15 min.

Ingredienser

Fyld:

  • 1 lille glas pizzasovs
  • 150 g skinke i strimler
  • 100 g revet mozzarella

Del

Print

  1. Rør gæren ud i vandet og kom herefter revet gulerod i.
  2. Tilsæt olie, salt og mel (hold lidt mel tilbage).
  3. Ælt dejen godt i 10 min i en køkkenmaskine eller i køkkenskålen med hånden.
  4. Lad dejen hæve tildækket i ca. ½ time
  5. Læg dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet.
  6. Rul dejen ud til en plade (ca. 35 x 35 cm).
  7. Smør pizzasovs på dejpladen og fordel skinke og ost ovenpå.
  8. Rul dejen sammen som en roulade og skær 16 skiver.
  9. Læg pizzasnegelene på en bageplade med bagepapir, og lad dem efterhæve tildækket i ca. ½ time.
  10. Bag sneglene ved 200˚C (varmluft = 180 °C) i ca. 15 min.

Tip: Hvis du vil spare tid kan du bruge Finax grovbolle blanding, den er fuldkornsmærket og nøglehulsmærket.