Glutenfri pizzabund

Vores populære opskrift på vellykket glutenfri pizza


Opskrift til 1 pizza

Køkkentid
30 min.

Ventetid
25 min.

Ingredienser

Del

Print

  1. Smuldr gæren i en skål. Hæld vandet over gæren og rør til gæren er opløst.
  2. Tilsæt olie, salt og melmix. Ælt dejen grundigt i en røremaskine eller med hænder i ca. 5 min.
  3. Lad hæve ca. 30 min. til dobbelt størrelse.
  4. Rul eller tryk dejen ud på en plade med bagepapir. Form den til en rund pizza – ca. 20 cm i diameter og 1 cm tyk.
  5. Lad den hæve i 15 min. Sæt ovnen på 225ºC.
  6. Forbag pizzabunden midt i ovnen i 5-7 min. Læg derefter fyldet på.
  7. Bag i yderligere 10-15 min. afhængigt af fyldet.

Tip! Kun fantasien sætter grænsen for valg af fyld. Man kan eksempelvis bruge reven ost, fint strimlet skinke eller pølse, tomat, ananas og løg.

Du kan fryse forbagt pizzabunde ned.