pestosnegle

Pestosnurrer

Hvorfor ikke lave en snurrer med lækkert pestofyld? God som tilbehør til aftensmaden eller en lækker sag i madpakken .


Opskrift til 12 pesto snurrer

Køkkentid
30 min

Ventetid
1 t 30 min.

Ingredienser

  • 4 dl vand
  • 25 g gær
  • 2 spsk. Olie
  • ½ tsk. Honning
  • 1 tsk. Salt
  • 250g fuldkorns hvedemel
  • 500g hvedemel
  • 150g pesto

Del

Print

  1. Opløs gæren i vandet og tilsæt olie, honning og salt.
  2. Tilsæt fuldkornshvedemel og hvedemel.
  3. Ælt dejen til den er glat, smidig og elastisk. Dejen skal være en smule klæbrig.
  4. Lad dejen hæve tildækket ved stuetemperatur  i ca. 45 min.
  5. Rul dejen ud på et meldrysset bord til en stor rektangel på ca. 30*40 cm.
  6. Fordel pesto på hele fladen og fold dejen på den lange led.
  7. Skær dejen på den korte led i 12 strimler, ca. 3 cm. bredde.
  8. Skær hver strimmel på langs i midten, dog uden at skære den sidste cm over. Så det ligner et bar bukser.
  9. Flet de to strimler og sno dem rundt til en snegl.
  10. Placer pestosnurrerne på en bageplade beklædt med bagepapir og lad dem efterhæve i ca. 30 min.
  11. Bag dem ved 200 °C (varmluft = 180 °C) i ca. 15.min.

Udviklet af dygtige Madblogger Maria Vestergaard. Få mere inspiration på hendes blog mariavestergaard.dk