pebernoedder

Perbernødder

Ingen jul uden pebernødder. Her får du opskriften på de bedste pebernødder. Vi lover dig de bliver spist med stor fornøjelse og som alle elsker fordi de smager fantastisk.


Opskrift til ca. 100 pebernødder

Køkkentid
20

Ventetid
10

Ingredienser

250 g Finax hvedemel
125 g smør
125 g brun farin
0,5 tsk. ingefær
0,5 tsk. kanel
0,5 tsk. natron
0,5 tsk. hvid peber
1 dl Piskefløde

Del

Print

  1. Ælt alle ingredienser sammen.
  2. Dele dejen i to portioner og rul dem ud til stænger.
  3. Skær stængerne i små stykker (på størrelse med hasselnødder) og tril dem runde og læg dem på bageplader med bagepapir
  4. Bag pebernødderne på midterste rille i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 8- 10 minutter.