Glutenfri peberkagemuffins

Se opskrift

Køkkentid
30 min.

Ventetid
25 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

ca. 20 stk.

180 g (ca 3 dl.) Finax Glutenfri Melmix
2 dl sukker
175 g margarine, smeltet
2 æg
1 dl mælk
3 tsk. brunkagekrydderi
2 tsk. bagepulver

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Pisk æg og sukker luftigt.
  2. Bland de tørre ingredienser og rør dem ned i æggemassen.
  3. Rør mælken i og tilsæt til sidst det smeltede fedtstof. Rør til en glat og jævn dej.
  4. Fordel dejen i muffinsforme, 15 store eller 20 små. Formene skal være 2/3 fulde.
  5. Bag i midten af ovnen ved 175°C i 20-25 min.

Et godt tip: Du får nogle rigtig flotte, gule muffins, hvis du bytter brunkagekrydderiet ud med 0,5 g safran (1 brev). Drys gerne lidt flormelis over de færdige muffins.