Glutenfri peberkagemuffins


Opskrift til ca. 20 stk.

Køkkentid
30 min.

Ventetid
25 min.

Ingredienser

  • 180 g (ca 3 dl.) Finax Glutenfri Melmix
  • 2 dl sukker
  • 175 g margarine, smeltet
  • 2 æg
  • 1 dl mælk
  • 3 tsk. brunkagekrydderi
  • 2 tsk. bagepulver

Del

Print

  1. Pisk æg og sukker luftigt.
  2. Bland de tørre ingredienser og rør dem ned i æggemassen.
  3. Rør mælken i og tilsæt til sidst det smeltede fedtstof. Rør til en glat og jævn dej.
  4. Fordel dejen i muffinsforme, 15 store eller 20 små. Formene skal være 2/3 fulde.
  5. Bag i midten af ovnen ved 175°C i 20-25 min.

Tip: Du får nogle rigtig flotte, gule muffins, hvis du bytter brunkagekrydderiet ud med 0,5 g safran (1 brev). Drys gerne lidt flormelis over de færdige muffins.