pandebrød

Pandebrød

Et nemt og hurtigt brød, som varmes på panden. Det lune pandebrød, skal ikke hæve - bare direkte på panden.

Maria Vestergaard har været i køkkenet og udvikle denne lækre og nemme opskrift på pandebrød, som er god til både hverdag og fest. Pandebrødet skal ikke hæve – bare direkte på panden og kan nydes med lækkert fuld, fx kylling, grøntsager og hummus.


Opskrift til 6 pandebrød

Køkkentid
20 min.

Ventetid
20 min.

Ingredienser

2 dl koldt vand
½ dl olie
1 tsk. salt
350 -400 g Finax hvedemel

Del

Print

Fremgangsmåde:

  • Bland vand, olie og salt sammen i en skål.
  • Tilsæt mel lidt ad gangen og ælt dejen godt igennem.
  • Del dejen i seks dele og form dem til runde boller.
  • Rul hver dejbolle ud med en kagerulle på et mel drysset bord.  Pandebrødene skal rulles så tyndt ud som muligt.
  • Bag dem på en forvarmet pande på hver side, til de er gennembagte.
  • Fyld dem med kebab eller kylling, grøntsager og hummus.

Opskriften er udviklet af  Madblogger Maria Vestergaard. Få mere inspiration på hendes blog mariavestergaard.dk