Overnight grød med quinoa

Nem overnight grød med quinoa, havregryn og chiafrø, serveret med friske bær, skyr og nødder

Der er mange udgaver af en overnight grød, denne udgave er med quinoa, havregryn og chiafrø, og udviklet er dygtige madblogger Maria Vestergaard. En overnight grød er en kold grød, der trækker natten over. Næste morgen når grøden har trukket, toppes den med frisk frugt eller bær, skyr og ristede nødder


Opskrift til 2 portioner

Køkkentid
20 min.

Ventetid
På køl natten over

Ingredienser

Del

Print

Fremgangsmåde:

  1. Aftenen før koges quinoa med vand og salt i ca. 15 minutter, til kernerne er blevet bløde og al vandet er fordampet.
  2. Den kogte quinoa blandes med havregryn, chiafrø, mælk og most banan.
  3. Grødblandingen stilles på køl natten over i et tætsluttet bæger.
  4. Næste morgen serveres grøden med frisk frugt, nødder og skyr.

Quinoagrød med chiafrø Quinoagrød